SORU ÇÖZÜM MASASI

Öğrencilerin teneffüslerde öğretmenleriyle rahat soru çözebilmeleri amacıyla okulumuz matematik öğretmeni Sinan Elveren tarafından oluşturulmuş olan projemizdir.

29.11.2022 461

Soru Çözüm Masası Haber Metni

Okulumuzda matematik öğretmenimiz Sinan ELVEREN' in koordinesinde "Soru Çözüm Masası" adlı proje uygulamaya konulmuştur.

Projenin amacı öğrencilere soru çözme alışkanlığı kazandırmak ve öğrencilerin eksik konularının telafisini yapabilmektir. Böylece hem öğrencilerin ders başarısı artırılmış olunacak hem de öğrencilerin YKS'ye yönelik hazırlanmaları sağlanacaktır.

Projede okul koridorlarına masalar konularak öğrencilerin öğretmenleriyle sorularını çözmeleri için uygun bir ortam hazırlanmıştır. "Soru Çözüm Masası" adı verilen bu ortamlarda 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin sorularını çözen öğretmenlerimiz ayrıca öğrencilerin eksik konularını da telafi etmektedir.

Bu proje vasıtasıyla öğrenciler soru çözme alışkanlığı kazanmaktadır. Ayrıca "Soru Çözüm Masaları"nı aktif olarak kullanan öğrenciler ödüllendirilmektedir.

29-11-2022