İkimizin Ağacı Projesi Sonuçlandı

Okulumuz Balya ÇPAL coğrafya öğretmeni İsmet TAŞDEMİR ile kimya öğretmeni Esra ÖZVEZİR tarafından yapılan İkimizin Ağacı Projesi öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımları ile amacına ulaştı.

27.05.2022 703

Bu proje ile öğrenciler dayanışma ruhu içerisinde birlikte bir fidan dikmenin mutluluğunu yaşadı. Bu etkinliğe öğrenci velileri de katkı sağladı. Projenin duyurusu okulumuz sitesinden yapılmış ve yaklaşık 1000 kişiyi haberi okuyup proje hakında bilgi sahibi olmuştur.

Bu projenin hedefine ulaşmasında emeği geçen, başta okul idaresi olmak üzere tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca fidan konusunda yardımcı olan Balya Orman Müdürlüğüne ve projenin teknik kısmında yardımcı olan matematik öğretmenimiz Uğur ÇAYLI'ya çok teşekkür ederiz.

Proje süresince çekilmiş fotograflardan hazırlanan videoya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.