Balya Atatürk Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Vatandaş bilincine sahip, ülkesini ve dünyayı tanıyan bireyler yetiştirmek.

Misyon: Bütün öğrencilerimizi insanlık için faydalı, her türlü teknolojik gelişmelere açık, ülke endüstrisinin gelişimi doğrultusunda teknik donanıma sahip, bilgisini, becerisini, yeteneğini zamanında kullanarak kendisi ve ülkesi için verimli olmasını bilen bir vatandaş olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Başlama Saati: 08:30 - Bitiş Saati: 17:15(Pazartesi-Salı için) Başlama Saati: 08:30 - Bitiş Saati: 15:35(Çarşamba-Perşembe-Cuma için)
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Okulumuzda Taşımalı Eğitim vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuzda karma eğitim yapılmaktadır. Okulumuzda kız ve erkek pansiyonu vardır. Öğretmenlerimiz pansiyonda nöbet tutmaktadır.

WEB - https://balyacpl.meb.k12.tr

Adres - ENVERPAŞA MAH. ATATÜRK CAD. NO 14A İÇ KAPI NO 1 BALYA / BALIKESİR

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Balya ilçe merkezinde bulunmaktadır.

Adres - ENVERPAŞA MAH. ATATÜRK CAD. NO 14A İÇ KAPI NO 1 BALYA / BALIKESİR

Ulaşım Okulumuz Balya İlçe Merkezindedir. İlçe merkezinde okulumuz yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Balya ilçe merkezindedir. Balıkesir - Balya arası mesafe 50 km´dir.