YKS ÇALIŞMA KAMPI

YKS ÇALIŞMA KAMPI

YKS Çalışma Kampı: Proje ile öğrencilere soru çözme alışkanlığı kazandırarak onların akademik gelişimine katkı sağlamak amaçlanmaktadır. Öğrencilerin soru çözmeyi alışkanlık haline getirerek zorlanmadan okuduğunu anlaması ve yorumlaması konusunda daha da ileriye taşımalarını üniversiteye giriş sınavlarında Türkçe-Matematik sorularını çözerken zorlanmadan sonuca ulaşmalarını sağlamak amacıyla bu projeye ihtiyaç duyulmuştur.

29.11.2022 242

Okulumuz öğrencilerinin YKS başarılarının artırılması amacıyla okulumuz Matematik öğretmeni Sinan ELVEREN ve Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Ahmet DURAN' ın kordinesinde cuma ve cumartesi günleri okulumuz pansiyonunda "YKS Çalışma Kampı" adlı proje yapılmaktadır.

"YKS Çalışma Kampı"na 11. ve 12. sınıf öğrencilerinden gönüllü olan öğrenciler dahil edilmiştir. Proje belirli bir program dahilinde yapılmakta ve belletmen öğretmenler eşliğinde öğrenciler soru çözmektedir. Böylece öğrencilere soru çözme alışkanlığı kazandırılmakta ve YKS konuları eksik olan öğrencilerin eksiklikleri tamamlanmaktadır. Ayrıca belletmen öğretmenlerimiz soru çözümü ve konu anlatımıyla öğrencilere destek olmaktadır. "YKS Çalışma Kampı" ile okulumuz öğrencilerinin başarısının artırılması hedeflenmektedir.